Ερωτήσεις-Συμβουλές-Νέα

Εδώ θα βρείτε συμβουλές φωτισμού και λύσεις σε πιθανά προβλήματα και απορίες που εχετε.......

Εαν δεν βρίσκετε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί , στείλτε μας ερώτημα με email  στο KATHAROFOS@GMAIL.COM  η γράψτε το σαν σχόλιο στο τέλος τις σελίδας και θα λάβετε η θα αναρτήσουμε την απάντηση . 


1
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ


Η τοποθέτηση φωτιστικών μπορεί να φαίνεται απλή υπόθεση αλλά απαιτεί την χρήση ειδικών γνώσεων για αυτό καλέστε τον ηλεκτρολόγο σας .

Αν θέλετε όμως να προχωρήσετε σε μια τέτοια εργασία τοποθέτησης καλό θα ήταν να ακολουθήσετε κάποιες οδηγίες ασφαλείας

Οι παρακάτω οδηγίες συμβουλές δεν συνιστούν παρόντριση και τις δίνουμε με κάθε επιφύλαξη. Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για την καταστροφή η βλάβες που θα προκληθούν στο προϊόν ή σε εσάς, από εσάς ή/και από τρίτο 
1.   Μην προχωρήσετε σε καμία ενέργεια αν είστε μόνος. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε κάποιον βοηθό
2.   Σιγουρευτείτε ότι έχετε διαβάσει και έχετε κατανοήσει πλήρως της οδηγίες τοποθέτησης
3.   Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζονται
4.   Κατεβάστε τον γενικό. Βεβαιωθείτε με ένα δοκιμαστικό ότι δεν υπάρχει ρεύμα στην γραμμή. Μην κάνετε καμία εργασία αν ο πίνακάς σας δεν είναι εξοπλισμένος με ρελέ διαφυγής (το ρελέ διαφυγής προστατεύει τη ζωή σας)
5.   Αν χρειάζονται τρύπες στην οροφή ελέγξτε από πού έρχεται το καλώδιο παροχής, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να το τρυπήσετε
6.   Τοποθετήστε το φωτιστικό σας την ημέρα.

7.   Ακόμα και αν το φωτιστικό ανάψει βεβαιωθείτε με ένα δοκιμαστικό ότι δεν διαρρέετε από ρεύμα.


2 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ

Αφορμή για τις παρακάτω ενημερώσεις και παρατηρήσεις στάθηκαν μερικά περιστατικά φωτιστικών που είδαμε με τα μάτια μας ή που ακούσαμε από ιερείς η επιτροπους ότι έχουν συμβεί.
Οι πολυέλαιοι καθαρίζονται εντός του ναού και χωρίς μεταφορά τους εκτός .
Οι εργασίες ανάλογα την ποσότητα  τον πολυελαιων ολοκληρώνονται το πολύ σε 4 έως 5 ημέρες .
Σε πολύ μεγάλους ναούς μόνο οι εργασίες μπορεί να διαρκέσουν έως και δύο εβδομάδες αλλά και πάλι χωρίς παύση λειτουργίας τις εκκλησίας.
Ο καθαρισμός δεν αποτελεί λόγο παύσης λειτουργίας του ναού.
Οι αφαίρεση τους από τον ναό για μερικές ημέρες γίνετε μόνο για ελαχιστες συγκεκριμενες εργασίες όπως επιχρύσωση η επιμετάλλωση.
Σε καμία περίπτωση δεν λιγοστεύουν οι ποσότητες των κρυστάλλων ανά πολυέλαιο (ΤΟ ΈΧΟΥΜΕ ΔΕΙ  ΚΑΙ ΑΥΤΌ ) Ούτε μένουν ημιτελείς από εργασίες.
Μετά το πέρας των εργασιών μας δεν είμαστε ξένοι και αδιάφοροι προς τον ναό σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχουν ή οποιαδήποτε απορία ως προς την λειτουργία τους.

Επίσης εφόσον τελειώσουμε παραδίδουμε τους πολυελαιους σε κατάσταση λειτουργίας,  ( και όχι θα ανάψουν όταν στεγνώσουν σε μερικές μέρες ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: